Urmărește emisiunea live


Bravo, ai stil! Ce concurentă simpatizează Carmen Brumă

Carmen Brumă, jurata care i-a luat locul lui Cătălin Botezatu pentru un timp, a spus pe cine simpatizează de la "Bravo, ai stil!".

Este vorba despre Silvia.

"Îmi place de tine chiar și atunci când sari calul. Ai momente când o iei pe arătură. Și atunci ești simpatică! Îmi dai senzația că ceea ce este în interiorul tău este în acord cu ceea ce vrei tu să se vadă la exterior. Acest lucru îmi place, ești autentică! Ai momente când mi se pare că exagerezi, dar și atunci îmi placi", a spus Carmen Brună în emisiunea "Bravo, ai stil!".

Silvia este prima câştigătoare a celui mai iubit reality show de modă din România! Concurenta a performat la cel mai înalt nivel şi a reuşit de-a lungul competiţiei să dobândească aprecierile juraţilor, dar şi un număr impresionant de susţinători.

Porţile succesului au continuat să i se deschidă după terminarea show-lui! Începând cu cel de-al doilea sezon concurenta s-a alăturat echipei "Bravo, ai stil!", iar reportajele marca "STILvia" au făcut deliciul publicului! Nu a putut sta departe de marea sa pasiune: moda.

[citeste si]

INIMITABLE MOI este numele unei mini capsule pe care concurenta a lansat-o chiar la "Bravo, ai stil!" Ca întotdeauna, Silvia pariază pe originalitate şi este ferm convinsă că va ajunge din nou la inimile telespectatorilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel