BRAVO, AI STIL! Carmen Brumă a făcut-o praf pe Denisa

Carmen Brumă a criticat-o pe Denisa pentru ținuta aleasă la "Bravo, ai stil!".  

"Nici nu știu de unde să încep. Cromatic îmi place cum se vede, dar recunosc că nu înțeleg absolut nimic din ținuta ta. Nu îmi place deloc! Nu înțeleg ce e cu rochia asta! Nici botinele nu reprezintă cea mai fericită alegere. Amandinei cu fructe de pădure pe care o ai pe cap... nu îi înțeleg rostul. Este un gen pe care nu îl plac", a zis Carmen Brumă la Kanal D.

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost de-a dreptul încântați de ținuta tinerei. Denisa a primit doar două steluțe.

Denisa este o fire care a păşit timid în această aventură stilistică şi care treptat a avut, fără doar şi poate, una dintre cele mai evidente şi mai de impact transformări. O tânără care a prins gustul competiţiei, o personalitate puternică ce a ales să-şi depăşeasă limitele şi să doboare fiecare obstacol în calea ei. Revine cu aceleaşi emoţii, cu fiorul unui nou început, dar cu un bagaj de cunoştinţe încărcat!

[citeste si]

Cătălin Botezatu a fost înlocuit temporar la emisiune. Luni, Carmen Brumă a fost prezentă alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel