"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Iulia Albu, declarația la care nimeni NU se aștepta

Rodica Mitu / 08 Martie 2018 / 23:27 Salveaza PDF Comentarii

A venit momentul pentru un nou test pe care trebuie să îl treacă Denisa vineri, la "Bravo, ai stil! All Stars", când va trebui să meargă în Atelierul de croitorie pentru a crea o ținută, la solicitarea membrilor juriului.

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. De data aceasta, Iulia Albu a fost cea care a dorit să aleagă atât concurenta are va merge în atelier, cât și ținuta pe care aceasta va trebui să o realizeze. "Denisa, vreau să faci o ținută cu influențe masculine și mai vreau să te gândești la un accesoriu care să nu fie pălărie, și care să aibă o culoare foarte, foarte tare. Totodată, ținuta pe care o vei face trebuie să "ducă" într-o zona ultra feminină", îi va spune, vineri, Iulia Albu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Concurentele au defilat, juriul a punctat, iar Denisa și-a terminat creația vestimentară. Chiar dacă unele colege de competiție au devenit cârcotașe la vederea ținutei realizate de colega lor, Iulia Albu a fost categorică. "Știu sigur că ai să produci foarte mare rumoare în spatele tău pentru că, ce crezi? Este cea mai bună ținută care s-a realizat până acum în acest atelier", consideră Iulia Albu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Câte steluțe a primit Denisa la jurizare și cum au argumentat membrii juriului aprecierea creației concurentei, aflați vineri, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars".loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Modă. Ce se mai poartă la cinematograf

George Mihail Pârvan / 24 apr, 10:58

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12