"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Iulia Albu, declarația la care nimeni NU se aștepta

Iulia Albu
Iulia Albu

A venit momentul pentru un nou test pe care trebuie să îl treacă Denisa vineri, la "Bravo, ai stil! All Stars", când va trebui să meargă în Atelierul de croitorie pentru a crea o ținută, la solicitarea membrilor juriului.

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. De data aceasta, Iulia Albu a fost cea care a dorit să aleagă atât concurenta are va merge în atelier, cât și ținuta pe care aceasta va trebui să o realizeze. "Denisa, vreau să faci o ținută cu influențe masculine și mai vreau să te gândești la un accesoriu care să nu fie pălărie, și care să aibă o culoare foarte, foarte tare. Totodată, ținuta pe care o vei face trebuie să "ducă" într-o zona ultra feminină", îi va spune, vineri, Iulia Albu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Concurentele au defilat, juriul a punctat, iar Denisa și-a terminat creația vestimentară. Chiar dacă unele colege de competiție au devenit cârcotașe la vederea ținutei realizate de colega lor, Iulia Albu a fost categorică. "Știu sigur că ai să produci foarte mare rumoare în spatele tău pentru că, ce crezi? Este cea mai bună ținută care s-a realizat până acum în acest atelier", consideră Iulia Albu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 9 martie 2018. Câte steluțe a primit Denisa la jurizare și cum au argumentat membrii juriului aprecierea creației concurentei, aflați vineri, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel