Urmărește emisiunea live


Bravo, ai stil! All Stars, 26 mai 2018. Gala "Invitație la nuntă" - update

Bravo, ai stil! All Stars, 26 mai 2018. Gala "Invitație la nuntă"
Bravo, ai stil! All Stars, 26 mai 2018. Gala "Invitație la nuntă"

Cea mai specială ediție din întreagă săptămână, gala "Bravo, ai stil! All Stars", a avut loc, sâmbătă seară.

Update 8: Brigada Sexy a oferit trei puncte Silviei. "E clar că a fost gala ta", a spus Ilinca Vandici. De altfel, Silvia s-a aflat pe primul loc și în preferințele telespectatorilor. "Și această gală este fără eliminări. Am văzut o mică spaimă în ochii voștri", le-a spus Vandici concurentelor la finalul emisiunii.

Update 7: Silvia, ultima concurentă care a apărut în fața juraților, a adus bună dispoziție. Alex Velea a felicitat-o, spunându-i că a fost cel mai bun moment din gala de sâmbătă. Silvia a primit 5 pe linie!

Update 6: Marisa a primit 4 de la Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, 3 de la Maurice Muteanu și 2 de la Iulia Albu.

Update 5: Nici Beatrice nu a reușit să-i impresioneze pe jurați, dovadă stând și notele pe care le-a primit: 1 de la Cătălin Botezatu, 3 de la Iulia Albu, 2 de la Maurice Muteanu și Raluca Bădulescu.

Update 4: "Numărul a fost destul de fâsâit" i-a spus Raluca Bădulescu Otiliei. "Păpușel, tu mai bine stai acasă", a zis și Silvia. Concurenta a primit următoarele note: 1 de la Cătălin Botezatu, Iulia Albu și Maurice Muteanu, 2 de la Raluca Bădulescu.

Vezi și: "Bravo, ai stil! All Stars". Raluca Bădulescu: Fete mai bune decât tine au plecat. Trezește-te!

Update 3: Alina a fost următoarea concurentă care a pășit în fața juraților. Iulia Albu și Maurice Munteanu au punctat faptul că Alina a greșit accesorizarea. Deși a avut o rochie fină, elegantă, se pare că cerceii și brățările nu funcționează foarte bine împreună. Alina a primit 2 de la Iulia Albu și Maurice Muteanu, 3 de la Raluca Bădulescu și 4 de la Cătălin Botezatu.

Update 2: Iuliana a deschis gala. Spre uimirea ei, Maurice Munteanu i-a scăzut două puncte din cauza poveștii. Concurenta a primit următoarele note: 3 de la Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Iulia Albu, 4 de la Raluca Bădulescu.

Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars, 26 mai 2018. "Nu mă amuză. Îți scad două puncte"


Update 1: A început emisiunea. "Mai avem foarte puțin până la marea finală", a anunțat Ilinca Vandici.

---

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018. Eliminare: Vineri seară, vom admira șase ținute demne de o nuntă la Hollywood. Concurentele vor oferi un adevărat spectacol despre stil și atitudine la Gala din această seară, cu tematica "Invitație la nuntă".

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018. Eliminare: Iuliana este prima concurentă care va își va prezenta momentul în Gală, însă, spre surprinderea ei, membrii juriului îi "oferă" câteva surprize, la jurizare. "Așa cum mă așteptăm să te îmbraci în această Gala, așa te-ai și îmbrăcat. Există un plus care îmi place foarte mult, anume culoarea rochiei, este o nuanță foarte frumoasă și foarte în vogă. (...) Îmi place ce porți astăzi pe cap, dar să știi că, având în vedere că suntem într-o Gală, și contează foarte mult momentul (n.r. artistic), eu am să îți scad două puncte pentru poveste. (...) Este o poveste care pe mine nu mă amuză nici măcar în glumă", spune Maurice Munteanu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018. Eliminare: Iulia Albu a avut însă altă "problemă" în ceea ce-o privește pe Iuliana. "Este o poveste cam urâtă, ce-i drept dar eu am să o interpretez altfel. (...) Apreciez că porți roșu, însă atunci când vedem o rochie pe podium și vrem să copiem ceva este bine să nu arate că un gard atârnat, ceea ce s-a întâmplat cu ținuta ta din această seară", este părerea Iuliei Albu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018. Eliminare: Care este cel mai bun moment al serii și cine este concurență care primește aprecierea la unison a juraților aflați în această seară în cadrul Galei "Invitație la nuntă". Amintim că Denisa nu mai face parte din show. "Din cauza unor probleme personale, începând din acest moment, Denisa nu mai este concurentă și nu mai face parte din emisiunea 'Bravo, ai stil! All Stars'", anunțase Ilinca Vandici. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel