Remus Borza (ALDE) a câştigat mandatul de deputat la redistribuire

PSD va avea patru deputaţi şi doi senatori din judeţul Braşov, după ce a câştigat pentru prima dată după 1990 alegerile parlamentare în acest judeţ, printre cei care au primit un mandat de deputat în urma redistribuirii fiind şi Remus Borza (ALDE).

Cei trei deputaţi PSD Braşov care au câştigat mandatul direct sunt Mihai Valentin Popa, Viorel Chiriac şi Roxana Mînzatu, iar în urma redistribuirii li se adaugă şi Mihai Mohaci. Social-democratul Marius Alexandru Dunca a câştigat direct un mandat de senator, iar la redistribuire PSD a mai primit un mandat de senator pentru Ovidiu-Florin Orţan. PNL Braşov are doi deputaţi cu mandat câştigat direct - Mara Mareş şi Gabriel Andronache, în urma redistribuirii primind şi un mandat de senator, care revine lui Daniel Cătălin Zamfir.

[citeste si]

La redistribuire au mai primit mandate de deputaţi UDMR-Ambrus Izabella Agnes, USR-Tudor Vlad Benga, ALDE-Remus Borza, iar un mandat de senator a revenit şi USR - Allen Coliban, a mai precizat sursa citată. Partidul Social Democrat (PSD) a câştigat alegerile la Braşov, pentru prima dată după 1990, potrivit rezultatelor finale comunicate, luni, de Biroul Electoral Judeţean Braşov, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel