Hilde Brandl îl acuză pe Dragnea de diversiune

Membra PNL, Hilde Brandl l-a acuzat pe pagina personală de Facebook pe Liviu Dragnea. Fosta candidată la Senat, consideră că ”lupul își schimbă părul, dar năravul, ba.” 

Ea este de părere că, din cauza problemelor pe care le are în justiție, Liviu Dragnea este conștient că nu poate fi numit premier. Astfel, liderul PSD ”se transformă în victimă” și va pune pe altcineva premier. Prin această mișcare, Liviu Dragnea nu va mai fi vinovat pentru nerespectarea promisiunilor unui ”program de guvernare implementabil”.

”Am văzut în aceste zile intervenții în spațiul public, atât ale lui Liviu Dragnea, cât și ale unui cor intens de lăudatori care încearcă să facă din "omul zilei" un mare erou cu abordare "matură" și spirit de sacrificiu pentru binele României.

Recunosc abilitatea politică a lui Liviu Dragnea dar nu există un moment mai bun în care să ne aducem aminte de proverbul "Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba." Dacă el nu poate fi din, punct de vedere legal, prim-ministru, nici măcar parlamentar, se transformă în victimă și pune pe altcineva căruia îi spune: "Ai grijă să pui în practică programul de guvernare!"

Un program neimplementabil.

Vinovatul pentru nerespectarea promisiunilor nu va mai fi, prin urmare, Liviu Dragnea, ci altcineva”, a scris Hilde Brandl.

Hilde Brandl a candidat la Senat, a treia pe listă, din partea PNL București, ratând intrarea în Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel