Brad Drewett, președintele ATP, a murit

Brad-Drewett
Brad-Drewett

Brad Drewett, care se afla la conducerea ATP din ianuarie 2012, a decedat, vineri, la Sydney, la doar câteva luni, după ce a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, informează AFP, potrivit realitatea.net.

[caption id="attachment_312506" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: guardian.co.uk[/caption]

Președintele AFP, australianul Brad Drewett, avea 55 de ani, iar vestea tristă a fost anunțată și de către Rafael Nadal pe Twitter și pe pagina sa de Facebook.

"Astăzi este o zi tristă pentru sport și pentru tenis, în particular. Președintele nostru Brad a murit. Odihnească-se în pace", a scris Rafael Nadal.

Scleroza laterală amiotrofică este o afecţiune neurologică degenerativă, constând într-o pierdere progresivă a anumitor celule nervoase din creier şi măduva spinării, numite neuroni motori, ce controlează muşchii voluntari, care fac posibilă mişcarea. Scleroza laterală amiotrofică este o boală progresivă, invalidantă şi fatală. Mersul, vorbitul, mâncatul, înghiţitul şi alte funcţii fundamentale ale corpului devin treptat din ce în ce mai dificile şi pot provoca diferite alte boli şi complicaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel