BPN PSD. Discuții la Parlament după mișcarea lui Orban

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Strategia PSD după ce liderul PNL Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, se află în centrul discuţiilor şedinţei BPN al PSD de luni, 21 mai.

Unii lideri ai filialelor judeţene ale PSD sunt de părere că ar trebuie organizate mitinguri de susţinere pentru premier, în timp ce la centru nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Înaintea şedinţei, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a subliniat că votul românilor 'este sfânt' şi nu trebuie răsturnat prin plângeri penale.

Cine participă

La BPN al PSD participă preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Carmen Dan, primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, alţi membri ai conducerii formaţiunii.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat joia trecută că a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă. Liderul liberal o acuză pe Dăncilă de înaltă trădare, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, uzurparea funcţiei şi divulgarea de informaţii secrete de stat. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plângerii formulate de Orban, aceasta fiind structura competentă în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel