Box: Jean Pascal, impresionat de nivelul arătat de Lucian Bute

lucian bute
lucian bute

Boxerul canadian Jean Pascal s-a arătat impresionat de nivelul pe care românul Lucian Bute l-a arătat în meciul cu britanicul James DeGale, pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, relatează presa nord-americană.

Bute a fost învins la puncte, decizie în unanimitate, de campionul DeGale, dar Jean Pascal consideră că meciul trebuia să se termine la egalitate, conform Boxing Scene.

"Vreau să îl felicit pe Lucian Bute pentru meciul pe care l-a făcut", a afirmat Pascal, care va lupta pe 30 ianuarie cu rusul Serghei Kovalev. Acesta va încerca șă își ia revanșa după ce a fost învins în martie de Kovalev, prin KO tehnic în repriza a opta.

Jean Pascal a mai adăugat:"Bute a făcut un meci foarte bun. Scorul meu a fost unul egal pentru acest meci. El a pierdut lupa pe hârtie, dar pot spune un singur lucru, a pierdut cu stil, pentru că a boxat foarte, foarte bine. Cred că Lucian Bute a revenit, iar acesta este un lucru foarte bun pentru Quebec".

Lucian Bute i-a mulțumit lui Jean Pascal prin intermediul unei postări pe Twitter"Mulțumesc @jeanpascalchamp. Să ai o pregătire bună și un mare meci cu Kovalev pe 30 ianuarie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel