Boureanu: PDL nu umblă cu CNP-uri sau buletine de vot

DEZBATERE - INTELECTUALII SI POLITICA, POLITICIENII SI INTELECTU
DEZBATERE - INTELECTUALII SI POLITICA, POLITICIENII SI INTELECTU
 

Tentativele de asociere a PDL cu încercările de fraudare a referendumului din 29 iulie, prin reținerea cărților de identitate sau prin vânzarea buletinelor de vot, sunt ridicole, întrucât partidul democrat-liberalilor nu umblă cu CNP-uri sau buletine de vot, a declarat, miercuri, vicepreședintele Cristian Boureanu, care crede că aceste pregătiri de fraudă sunt ”orchestrate de PSD”.

,,Au apărut în aceste zile tot felul de informații după care în anumite zone ale țării s-ar face troc cu liste de CNP-uri. Tot așa, a mai apărut ideea că se vând buletine de vot. Vreau să transmit un lucru foarte clar: PDL nu este și nu are cum să fie implicat în astfel de practici, iar cine susține că PDL ar avea vreo legătură cu toate aceste tentative de fraudă minte cu nerușinare”, a afirmat Cristian Boureanu.

Democrat-liberalul a arătat că ,,PDL nu umblă cu CNP-uri sau buletine de vot”. ,,Vreau să fiu foarte clar: PDL nu se prezintă la vot pe 29 iulie, iar tentativele de asociere cu aceste fraude sunt ridicole, doar și din această perspectivă logică”, a arătat Boureanu, adăugând că toate aceste pregătiri de fraudă sunt ,,orchestrate de PSD”, partidul despre care Boureanu susține că sunt ,,inventatorii turismului electoral”.

,,Toate aceste “pregătiri” pentru fraudă sunt orchestrate de PSD. PSD este inventatorul turismului electoral, iar ceea ce se întâmplă în aceste zile este doar perfecționarea metodelor pesediste de fraudă”, a conchis Cristian Boureanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel