Boureanu, după pierderea alegerilor: Inventarea ARD, o mare prostie

Inventarea Alianței România Dreaptă (ARD) "a fost o mare prostie", a declarat, luni, pentru Mediafax, vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu, după eșecul personal înregistrat la Huși la alegerile parlamentare, acesta precizând că "în viaţă prostia se plăteşte".

Nemulțumit că a pierdut scrutinul electoral în Colegiul de deputaţi 6 Vaslui, cu 23,14%, în favoarea candidatului USL Toader Dima (USL), Cristian Boureanu regretă constituirea ARD, considerând că PDL a greșit când s-a aliat cu partide nou-înființate.

"Cred că e devreme pentru o analiză complexă. Fără a considera că sunt sub imperiul emoţiilor, cred că astăzi am dreptul să spun că a fost o mare prostie să inventăm o alianţă (ARD) cu nişte partide care nu existau, iar în viaţă prostia se plăteşte", a precizat Cristian Boureanu.

După ce le-a mulțumit votanților săi din colegiul în care a candidat, dar și românilor care i-a susținut pe candidații ARD,  Cristian Boureanu a notat că USL ar trebui lăsat să "conducă" țara, după victoria obținută în alegeri.

"Vreau să le mulţumesc celor 26% de huşeni care m-au votat şi tuturor românilor care ne-au susţinut şi le doresc putere să treacă peste un an 2013 despre care, eu ca economist, cred că va fi extrem de greu pentru România. Celorlalţi le doresc să reuşească să se bucure în 2013 de ce au ales. USL a câştigat şi trebuie lăsată să conducă ţara. Doamne, ocroteşte-i pe români!", a mai spus Cristian Boureanu.

După eșecul înregistrat de ARD la alegerile parlamentare, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene.

"Din dispoziţia preşedintelui PDL, Vasile Blaga, vineri, 14 decembrie, la ora 11.00, va avea loc şedinţa Colegiului Director Naţional al Partidului Democrat Liberal, la Sala de Grup a PDL din Camera Deputaţilor", informează PDL.

La rândul său, Adriean Videanu a declarat, luni, că în partid urmează să se facă o analiză, măsurile decise urmând a fi anunţate. În urma rezultatelor dezastruoase de la alegeri, prim-vicepreședintele PDL, Cezar Preda, a decis să demisioneze din toate funcțiile deținute în partid. Potrivit unor zvonuri, mai mulți lideri ai PDL ar urma să fie revocați din funcțiile deținute în partid, ca urmare a scorurilor înregistrate la urne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel