Bourceanu, scandal la conferința de prezentare: "Cum mă numesc? Mă iei la mișto?

steaua bourceanu
steaua bourceanu

Cristian Bourceanu s-a reîntors în România. Fostul căpitan al FCSB, ajuns la 33 de ani, a semnat cu nou promovata Dunărea Călărași. Conferința de prezentare a fost una cu scandal însă.

Un ziarist l-a rugat să se prezinte, iar mijlocaşul care a câştigat trei campionate alături de FCSB şi a jucat în Champions League a răbufnit, potrivit Prosport. "Cum mă numesc? Ce faci? Mă iei la mişto? Nu ştii cine sunt?", a tunat jucătorul. Iar, replica a venit: "Sunteţi nervos?"

Dialogul a continuat pe acelaşi ton: "Da. Am venit de la antrenament acum! Mă puneţi să-mi zic numele. Nu mă cunoaşteţi?"

Jurnalistul a dorit ca Bourceanu să-şi ceară scuze pentru atitudinea sa, iar fostul jucător a tunat: "Doamne fereşte să-ţi cer scuze ţie! Şi cu asta am terminat".

Au venit apoi alte întrebări din sală, Bourceanu a răspuns la fiecare, dar nu înainte de a mai trimite "săgeţi" către cel alături de care a avut un dialog mai "aprins". "Am auzit că e aproape Casa de Pensii", a încheiat polemica cel care a împlinit acum patru luni vârsta de 33 de ani, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel