Bosch, investiţie de 25 de milioane de euro în România

Compania germană Bosch îşi va deschide un nou sediu al Centrului de Inginerie Cluj-Napoca, după o investiţie de 25 de milioane de euro.

Reprezentanţii companiei germane Bosch au pus luni piatra de temelie pentru noul sediu al Centrului de Inginerie Cluj-Napoca, o clădire cu şase etaje, pentru construcţia căreia vor fi alocaţi 25 de milioane de euro.

'Am pus luni piatra de temelie la noua clădire care va găzdui Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca, o investiţie de aproximativ 25 de milioane de euro care va fi finalizată în anul 2019. Pentru Bosch, asigurarea unor condiţii optime de muncă pentru angajaţi reprezintă o prioritate. Noua clădire a centrului de cercetare şi dezvoltare se va întinde pe aproximativ 17.000 metri pătraţi şi va avea şase etaje, urmând să ofere angajaţilor noştri atât condiţii de muncă inspiraţionale, cât şi restaurante, spaţii de recreere, o sală de sport şi parcări subterane. În acest centru vor lucra aproximativ 500 de angajaţi', a declarat directorul Centrului de Inginerie Bosch Cluj-Napoca, Dennis Raabe.

El a mai spus că, dacă va fi cazul, va fi construită şi o a doua clădire a Centrului de Inginerie.

'Bosch şi-a extins activităţile de cercetare şi dezvoltare în România în ultimii cinci ani, astfel că s-a decis construirea propriei clădiri care să găzduiască Centrul de Inginerie în Cluj-Napoca. Acest lucru confirmă încă o dată angajamentul Bosch de a dezvolta soluţii şi tehnologii pentru viitor în România, cu experţi locali, în spiritul viziunii noastre -mai sigur, mai eficient energetic, mai economic', a declarat, la rândul său, directorul general al Grupului Bosch în România, Mihai Boldijar.

[citeste si]

În cadrul Centrului de Inginerie al Bosch din Cluj-Napoca, înfiinţat în 2013, specialiştii companiei lucrează la tehnologii inovatoare din domenii precum conducerea autonomă a autovehiculelor, internetul lucrurilor şi industria conectată. La ceremonia de punere a pietrei de temelie a noii clădiri a Centrului au participat ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Burnete, consulul Germaniei la Sibiu, Hans E. Tischler, prefectul judeţului Cluj, Aurel Cherecheş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel