Omul pe care orice partid l-ar vrea: E nebun, dar e de ispravă!

Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica, a declarat într-un interviu pentru DC NEWS că "hrănește 25.000 de oameni și familiile lor". În acest context, jurnalistul Bogdan Chirieac i-a spus acestuia că orice partid ar vrea un om care poate aduce atâtea voturi, afirmație cu care Borza a fost de acord.

"Acesta este paradoxul. Întrebați orice președinte de partid: Borza e nebun, dar e un tip absolut de ispravă pe zona economică. Până la urmă Borza aduce un plus de credibilitate, de legitimitate și niște voturi, că or fi 5 voturi ca or fi 1000, dar categoric aduce un plus de voturi pentru orce partid.

Suntem într-o penurie într-o criză de oameni de valoare si cu atât mai puțin îi gasim în partide. Până la urmă nici nu sunt prea mulți oameni, probabil 1000-2000 de oameni care dau dovadă de tenacitate, de încăpățânare care nu vor cine știe ce lucruri spectaculoase în țara asta, decât o anumită normalitate pentru România. Să pună țara asta pe o traiectorie de civilizație și europenitate. Mulți nu se înghesuie. Sunt foarte puțini pentru că pleacă de la această condiție a intelectualului care este un bun commentator pe margine, dar nu se implică.

În ultimii ani de zile cu voie sau fără voie, insituțiile de forță ale statului au trecut cu tăvălugul prin politica românească și au creat culoare de joc unor oameni noi. Toate partidele sunt decimate, toate partidele au nevoie de înnoire, au nevoie de oameni care nu se legitimează exclusiv prin carnetul de aprtid, de oameni care au plecat de nicăieri și au construit imperii", a declarat Remus Borza.

Declarația începând de la minutul 31.22:

Remus Borza în ALDE

Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica și administratorul judiciar al CET Govora, a decis să se înscris în partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu.

"După ce am spus public că am intrat în ALDE, m-au asaltat zeci de prieteni și mi-au zis: 'aoleu, ai intrat în politică. De ce la ALDE'. A fost o cruntă dezamăgire. Nimeni nu m-a felicitat. Este o reacție cât se poate de firească, dar partidele sunt un rău necesar. Nu poți construi o democrație fără partide. Partidele sunt la fel de onorabile fie că vorbim de PSD, ALDE, PNL și așa mai departe. Nu la aceste construcții avem o problemă, ci la oamenii care le populează", a zis Remus Borza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel