EXCLUSIV  Borza: Robert Negoiță și Gabriela Firea NU îi vor face niciodată opoziție lui Dragnea - VIDEO

Deputatul independent Remus Borza consideră că Robert Negoiță și Gabriela Firea nu îi vor face niciodată opoziție lui Liviu Dragnea.

În cadrul emisiunii "Borza Analytica", Remus Borza, cu privire la Congresul PSD, a declarat că "nu o să avem surprize", urmând ca pe toate pozițiile cheie să fie desemnați "oamenii lui Dragnea". "Din capul locului, cele opt doamne vicepreședinte sunt amazoanele lui Dragnea, loiale pe viață. O să mai aibă din cei opt vicepreședinți de sex masculin încă cel puțin cinci apropiați", a declarat Remus Borza.

Referindu-se la Robert Negoiță și Gabriela Firea, a spus că cei doi politicieni "nu îi vor face niciodată opoziție lui Dragnea, după cum nici Marian Oprișan". Mai departe, despre Oprișan, a spus că a dat dovadă de foarte multă rezistență, în contextul în care s-a confruntat cu numeroase probleme, "și de imagine, și de natură penală". "Iată că le-a dovedit pe toate. E în funcție de vreo 20 de ani, deci stăpânește cu o mână de fier filiala Vrancea. Are multă rutină pe zona de administrație", a punctat deputatul independent.

"Mult zgomot pentru nimic"

Revenind la Congresul de sâmbătă, Remus Borza a subliniat că "este mult zgomot pentru nimic", adăugând că "nici astăzi cele 12 funcții de vicepreședinte nu înseamnă nimic în PSD. Cu atât mai mult de sâmbătă, de când vor fi 16 funcții de vicepreședinți. Sunt niște funcții golite de conținut. Dintotdeauna, la PSD, doar președintele contează".

[citeste si]

Concluzionând, deputatul Remus Borza a spus că Liviu Dragnea nu va avea nicio opoziție.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel