Borza, discurs în Camera Deputaților aplaudat de putere și opoziție - VIDEO

Rodica Mitu / 04 oct 2018 / 19:44 Salveaza PDF Comentarii
Remus Borza
Descriere foto: Remus Borza

Remus Borza a susținut, în plenul Camerei Deputaților, cu ocazia dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului Finanțelor, un discurs aplaudat atât de putere, cât și de opoziție.

Deputatul independent Remus Borza i-a recomandat ministrului o serie de măsuri care să conducă la o mai bună colectare a veniturilor bugetare, la reforma instituțională a ANAF și Ministerului de Finanțe, la restructurarea organigramelor instituțiilor publice, la îmbunătățirea indicatorilor macroeconomici și bugetari.

Domnule președinte, dragi colegi, sunt atât de mulți miniștri din Cabinetul Dăncilă care ar trebui să fie remaniați sau să facă obiectul unei moțiuni simple, dar nu este cazul ministrului Orlando Teodorovici. Este un ministru care are curaj, viziune, determinare și care vrea. A demonstrat că și poate. Dar asta nu înseamnă că nu sunt multe lucruri în neregulă la ANAF sau la Ministerul de Finanțe, chiar și în ceea ce privește execuția bugetară", și-a început astfel discursul Remus Borza.

Moţiunea simplă pe Finanţe intitulată „Tripleta Dăncilă-Vâlcov-Teodorovici sugrumă administraţia publică din România" a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaţilor. 97 de voturi au fost „pentru", 157 „împotrivă" şi 24 de abţineri.

Video 

Iată discursul complet al deputatului Remus Borza în plenul Camerei Deputaților din 3 octombrie, cu ocazia dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului Finanțelor:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25