EXCLUSIV  Borza: Aici este adevărata EVAZIUNE FISCALĂ. Recomandări importante pentru Ministrul de Finanțe

Deputatul Remus Borza a explicat în exclusivitate la DCNews Live sursa celei mai mari evaziuni fiscale. Borza a vorbit și despre două propuneri pe care le-a făcut Ministrului de Finanțe cu scopul de a mări încasările la bugetul de stat. 

Nu micile buticuri fac evaziunea ci marile firme care se bucură de o protecție, de imunitate fiscală și judiciară. Aici trebuie să aiba curaj ANAF-ul să bată la ușa multinaționalelor, pe care nimeni nu le-a deranjat," a explicat Remus Borza.

Totodată, deputatul a declarat că  a avut o discuție cu ministrul de Finanțe căruia i-a făcut două recomandări importante, ce ar urma să mărească încasările la buget. 

"Eu am făcut o recomandare ministrului de Finanțe: trebuie să implementeze acea directivă europeană care va obliga multinaționalele să plătească impozit în România pentru că aici generează venitul și se folosesc de forța de muncă din România, exploatează resursele țării. Mai este vorba de încă o măsură din 2014, amânată de trei ori și mă refer la conectarea caselor de marcat cu jurnal electronic la serverele ANAF. De la orice mic butic până la marii contribuabili la buget, în momentul emiterii unei facturi aceasta va figura și în serverul ANAF," a mai spus Borza.

Vezi răspunsul complet al lui Remus Borza:

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel