Borussia Dortmund-Real Madrid 4-1: Lewandowski a dat 4 goluri. Video

Borussia Dortmund a dat de pământ cu Real Madrid, miercuri, în cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor. După ce Barcelona a fost umilită de Bayern Munchen, cu 4-0, nemții au recidivat și au câștigat iar împotriva spaniolilor, de data asta cu "doar" 4-1, toate cele patru goluri ale Borussiei fiind marcate de Lewandowski.

[caption id="attachment_309534" align="alignleft" width="184"] foto: gsp.ro[/caption]

Germania domină Europa în acest sezon de Liga Campionilor, fiind foarte aproape de a trimite ambele finaliste la Londra, pentru a se bate pentru titlul de Campioană a Europei, pe Noul Wembley.

Deși după tragerea la sorți a semifinalelor cei mai mulți vedeau o finală între Real Madrid și Barcelona, cele două echipe nemțești au dat toate calculele peste cap.

Borussia a început tare partida de pe teren propriu, iar în minutul 8 Lewandowski și-a început reprezentația, făcând 1-0. Real a egalat prin Ronaldo, cu două minute înainte de pauză, după o eroare făcută de Hummels.

După revenirea de la cabine, în doar 17 minute, Lewandowski a înscris de 3 ori ('50, '55 și '67).

Pe lângă cele 4 goluri, Dortmund a mai ratat și alte ocazii, astfel că, în returul de pe Bernabeu, spaniolilor le va fi extrem de greu să întoarcă soarta calificării.

Echipele de start: Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Hummels, Subotic, Schemelzer - Bender, Gundogan - Błaszczykowski, Reus, Götze - Lewandowski Rezerve: Langerak, Santana, Kehl, Leitner, Sahin, Großkreutz, Schieber Real Madrid: Diego López - Sergio Ramos, Pepe, Varane, Coentrao - Xabi Alonso, Khedira - Özil, Modrici, Cristiano Ronaldo - Higuaín Rezerve: Casillas, Kaká, Benzema, Albiol, Callejón, Di María, Nacho

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel