Boris Johnson va fi TATĂ. Și-a anunțat NUNTA

Premierul britanic Boris Johnson şi iubita sa Carrie Symonds vor fi părinți. Ei și-au anunțat nunta. 

"Premierul şi domnişoara Symonds sunt foarte fericiţi să îşi anunţe logodna şi că aşteaptă un copil la începutul verii", a spus un purtător de cuvânt al cuplului, citat de agenţia Press Association. Un purtător de cuvânt al Downing Street a confirmat informaţia pentru AFP, fără a furniza mai multe detalii, conform Agerpres. 

Despărțire după 26 de ani. Iubita lui Johnson, 31 de ani

Căsătorit de două ori, Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, s-a separat în 2018 de soţia sa, după 26 de ani de mariaj, şi a apărut în public alături de Carrie Symonds, în vârstă de 31 de ani, la începutul lui 2019.

Liderul britanic, care ocupă acest post de vara trecută şi a obţinut o mare victorie la alegerile legislative din decembrie, va fi primul premier în funcţie care se căsătoreşte în 250 de ani. De la 31 ianuarie, Boris Johnson trebuie să gestioneze aplicarea Brexit-ului, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Prima iubită

Boris Johnson şi Carrie Symonds au marcat deja istoria Marii Britanii fiind primul cuplu în concubinaj de la Downing Street, reşedinţa oficială a premierului la Londra.

Carrie Symonds, fostă consilieră în comunicare a Partidului Conservator înainte să fie botezată de presă 'Prima iubită', a rămas discretă de la instalarea la Downing Street.

Ea a fost anterior directoare de comunicare în timpul campaniei pentru realegerea lui Boris Johnson la primăria Londrei în 2012. Boris Johnson are deja patru copii din a doua sa căsătorie cu Marina Wheeler - fiica sa cea mare are cu cinci ani mai mult decât iubita sa.

Conform presei britanice, el ar mai avea un al cincilea copil, ilegitim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel