Boris Becker, antrenor. Răspuns pentru Simona Halep

Simona Halep
Simona Halep

Boris Becker, cunoscutul tenismen german, a vorbit despre posibilitatea de a fi noul antrenor al Simonei Halep. 

Boris Becker a scris pe twitter că nu a discutat niciodată cu Simona Halep despre posibilitatea de a fi noul ei antrenor. Fostul mare tenismen german a mai spus că o admiră pe jucătoarea de tenis româncă, însă este ocupat cu alte proiecte. 

„Există un motiv pentru care Simona a câștigat un singur Grand Slam, iar în circuit mult mai multe. E o legatură directă cu faptul că la turneele din circuit a putut apela la ajutorul antrenorului, iar la Grand Slam-uri nu. Dacă a avut nevoie de ajutor în circuit, a apelat la antrenor și a fost scoasă din anumite situații. Dar la Grand Slam-uri nu se poate. Eu cred că ar trebui permis și la turneele de Grand Slam. E în beneficiul tenisului, în beneficiul acestui sport și pentru viitoarele generații", a explicat recent Boris Becker.

Declaraţiile antrenorului belgian după despărţirea de Halep

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a declarat, duminică, după despărţirea de jucătoarea română de tenis Simona Halep, că nu are armele pentru a ajuta fostul lider mondial, astfel că de comun acord cele două părţi au decis să pună capăt colaborării.

Ţin să spun că totul s-a desfăşurat bine la Doha, iar ea e o mare campioană şi o fată de treabă. A făcut un turneu bun. Dar nu mi se potriveşte deloc. Nu sunt capabil să o ajut. Doream o perioadă de încercare, de antrenamente la Bucureşti, şi o perioadă de încercare la turnee, înainte de a devenit oficial antrenorul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel