Borcea nu mai este acționar la Dinamo

Omul de afaceri Cristi Borcea nu mai este acţionar al clubului Dinamo. Anunţul a fost făcut vineri seara de naşul lui Cristi Borcea, Gigi Becali,  la postul de televiziune Digi Sport.

"Chiar dacă se supără, chiar dacă nu se supără finul pe mine, este adevărat. El nu mai este acţionarul lui Dinamo. Alte detalii nu mai pot spune că mi-a zis el să nu mai spun. 500 la sută a plecat de la Dinamo, luni va avea o conferinţă. Părea afectat atunci când mi-a spus asta. Sunt totuşi 19 ani. Mi-a zis că îi e greu, dar că a rămas cu Dinamo în suflet. Doctorii nu i-au mai permis",a declarat Becali la Digi Sport, la Fanatik Show.

Conform Digi Sport, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu au cumpărat acţiunile lui Cristi Borcea pentru un preţ modic: 2 milioane de euro.

"Mi-a zis că unii băgau bani şi alţii nu. El avea bani, dar ceilalţi nu îl ajutau. Şi-a dat şi el seama că Porumboiu e puternic, eu sunt puternic, CFR e puternic, numai Dinamo lua jucători liberi de contract. Nu vreau să spun mai multe, pentru că ăia sunt tovarăşii lui, va rămâne preşedinte onorific pe viaţă. Mi-a spus că degeaba s-a retras, că tot a avut puls 200 şi la meciul de la Severin. A zis că mai bine se duce la Miami, să nu mai ştie de nimic. El este ultras, suporter din galerie", a mai dezvăluit Gigi Becali.

Pe lângă vestea plecării lui Borcea, dinamoviştii au mai primit în cursul zile de joi încă o lovitură. Atacantul Marius Niculae a părăsit gruparea din Ştefan cel Mare şi va fi de sâmbătă jucătorul lui FC Vaslui.

În ciuda celor două pierderi importante, Dinamo a câştigat primul meci din actuala stagiune a Ligii I. "Câinii" s-au impus vineri seara cu 2-1 în faţa celor de la Gaz Metan Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel