Borbely: Este improprie perindarea amabasadorului Ungariei pe la TV

Laszlo Borbely consideră că ambasadorul Ungariei la București, Oszkar Fuzes, a ieșit din tiparul "laconic" al unui oficial diplomatic, apreciind că i se pare "improprie" perindarea ambasadorului "la nu știu câte posturi de televiziuni", pentru a discuta despre steagul secuiesc.

De asemenea, vicepreședintelui UDMR i s-a părut nepotrivit și faptul că ambasadorul Ungariei, Oszkar Fuzes, s-a avântat într-o analiză politică a României.

"Ambasadorul Ungariei la Bucureşti, care s-a perindat la nu ştiu câte posturi de televiziune - e total atipic pentru un ambasador, care în general este laconic. Un ambasador nu se avântă să facă aşa, o analiză politică a situaţiei din România. Mi se pare improprie această perindare a domnului ambasador", a declarat, joi, Laszlo Borbely, în cadrul unei conferințe de presă.

La întrebarea dacă, în opinia sa, consideră că Ungaria ar trebui să îl retragă pe Fuzes, Borbely a răspuns: "Guvernul Ungariei l-a numit pe domnul ambasador, care mi se pare e de cinci ani şi jumătate aici. Nu fac niciun fel de sugestie, pentru că nu-mi permit, nici nu am dreptul să fac niciun fel de sugestie, Guvernul Ungariei trebuie să analizeze activitatea unui ambasador", a spus Borbely, adăugând că Fuzes a făcut "şi lucruri bune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel