Bombă la Steaua! Reghecampf anunță că ar putea rămâne

După știrile care îl prezentau plecat de la Steaua, Laurenţiu Reghecampf a anunțat că nu a semnat cu Al Hilal și ar putea rămâne în Ghencea, dacă vor fi îndeplinite anumite condiții.

Antrenorul Stelei s-a înţeles cu Al Hilal, dar nu a semnat încă un contract cu gruparea arabă, fiind blocat la Steaua de clauza de reziliere de un milion de euro impusă de Gigi Becali.

Vezi și: Cutremur la Steaua. Becali a găsit înlocuitor pentru Reghecampf

Tehnicianul campioanei României ar fi dispus să renunţe la milioanele de euro oferite de arabi pentru a rămâne în Ghencea, însă impune anumite condiţii pentru Gigi Becali.

"Am o înţelegere cu Al Hilal, dar încă nu am semnat. Trebuie să termin ce am de terminat la Steaua. Trebuie să găsim o cale să rupem contractul. Încerc să mă înţeleg cu patronul.

Dacă nu vom ajunge la un acord, atunci vom continua treaba. Dacă nu e înţelegere, nu voi mai fi aşa maleabil. Vom schimba nişte oameni din club. O să fac o cerere la club. Sună un pic scandalos, dar nu este aşa. Ţin mult la oamenii de la club, dar, dacă se doreşte performanţă, trebuie să facem schimbări la echipă", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la Digi Sport, potrivit gsp.ro.

"Nu mai pot să fiu singur"

Tehnicianul "roș-albastru" îi cere finanțatorului să investească sume consistente în această vară în transferuri, dar şi aducerea unor conducători în club, care să preia atribuţiile lui managerului Mihai Stoica, aflat la închisoare.

"N-am nici o problemă cu contractul meu, în club vor avea loc schimbări. Trebuie aduşi anumiţi oameni, anumiţi jucători. Avem nevoie de jucători pentru a ajunge în grupele Champions League. Nu mai pot să fiu singur în club.

Citește și: Astra Giurgiu a câștigat Finala Cupei României cu Steaua, la penalty-uri, scor 4-2 (0-0)

Mai sunt trei săptămâni până începem pregătirea şi n-am adus nici un jucător. Trebuie să pregătim bine echipa şi să aducem jucători importanţi. Dacă eu rămân, nu mai pleacă nimeni. Dacă Gigi Becali vrea bani, trebuie să ne calificăm în grupele Champions League. Nu ştiu de ce patronul nu vrea să bage bani. Eu ştiu ce mă aşteaptă dacă nu se va investi", a continuat antrenorul campioanei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel