Bombă la Madrid: Ronaldo vrea să plece de la Real

cristiano-ronaldo-2009-7-20-19-42-30
cristiano-ronaldo-2009-7-20-19-42-30

Cotidianul As informează că starul portughez al celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo ar intenţiona să plece de pe Bernebeu. Ronaldo s-a întâlnit, sâmbătă, cu preşedintele madrilenilor Florentino Perez, căruia i-ar fi spus că vrea să plece din cauza unor neînţelegeri cu colegii.

Ronaldo este supărat pe unii dintre coechipierii săi, în special pe Marcelo, care a afirmat public că portarul Iker Casillas ar merita să câştige Balonul de Aur. "Jucătorul i-a povestit problemele lui lui Florentino. Contractul lui se încheie în 2015. Câştigă zece milioane de euro net pe sezon. Problema nu este economică. Cristiano simte că nu este sprijinit, deşi are o relaţie bună cu Iker Casillas. În orice caz, jucătorul a spus în repetate rânduri că vrea să se retragă de la Real. Mulţi coechipieri şi-au prelungit contractele (Di María, Albiol, Arbeloa...) iar el nu a primit nicio ofertă", scrie As.

Marca notează că Ronaldo i-a spus lui Perez că nu se "simte iubit" şi de aceea ar vrea să plece.

"Sunt trist dintr-un motiv profesional, acesta este motivul pentru care nu sărbătoresc golurile. Faptul că Iniesta a fost premiat de UEFA nu are nicio legătură. Nu voi mai vorbi de acest aspect, mă concentrez la meciurile Portugaliei. Lucruri mult mai importante", a declarat Ronaldo după meciul de campionat cu Granda, în care a marcat două goluri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel