BOMBĂ LA CM 2014: "Simt moartea în suflet", spune un superstar care nu poate juca

CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014. Francezul Franck Ribery, cel mai bun fotbalist european în sezonul 2012-2013, nu va putea juca la CAMPIONATUL MONDIAL 2014 din BRAZILIA, din cauza unor dureri lombare.

Selecționerul francez Didier Deschamps l-a convocat de urgență, vineri, pe "rezervistul" Remy Caballa, jucătorul lui Montpellier, care îl va înlocui pe Franck Ribery în lotul pentru CAMPIONATUL MONDIAL din BRAZILIA. Jucătorul lui Bayern Munchen ratează astfel șansa de a participa la a treia CUPA MONDIALĂ din carieră.

Vezi și: COTE LA PARIURI: Echipele favorite să câștige CUPA MONDIALĂ 2014

"Simt moartea în suflet că trebuie să părăsesc echipa Franței și să renunț la Cupa Mondială. Am sperat tot timpul, după ce am înregistrat semne încurajatoare în ultimele zile, că voi fi în atac la meciul Franța-Jamaica. Însă testele pe care le-am făcut vineri dimineață mi-au trezit durerile lombare, a spus Franck Ribery, conform Agerpres.

Vezi și: Campionatul Mondial 2014: Deschamps a anunțat lotul Franței. Vedete de zeci de milioane lăsate acasă

RMN-ul făcut la spitalul Rambouillet nu a făcut decât să confirme impresiile resimțite la cald și agravarea durerilor și, deci, incapacitatea mea de a mă antrena și de a juca normal. În aceste condiții și în ciuda îngrijirilor pe care mi le-a acordat staff-ul medical, căruia îi mulțumesc sincer, forfait-ul meu este inevitabil. Îmi părăsesc coechipierii cu inima grea, însă știu că vor face maximum pentru tricoul bleu și pentru a merge cât mai departe posibil în competiție, a continuat mijlocașul ofensiv.

Știu că pot avea încredere. Sunt de altfel primul suporter, a încheiat el.

Citește și: TELEVIZĂRILE meciurilor de la CUPA MONDIALĂ 2014 în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel