Bomba la Cluj. Au apărut imagini cu posibilul atentator. VIDEO

suspect bomba Cluj
suspect bomba Cluj

Polițiștii clujeni au publicat detalii despre cel care ar fi montat bomba artizanală, care l-a rănit pe angajatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și fac apel către populație pentru identificarea și prinderea acestuia. 

Polițiștii presuspun că este vorba despre un tânăr cu înălțime 1,90- 1,95 m, având o greutate aprox. 85 kg, cu varsta între 22 și 28 ani și cu o constituție atletică. Poliția suspectează că presupusul vinovat pentru această faptă ar fi un tânăr surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Populația este îndemnată să ofere orice detaliu care ar ajuta la prinderea făptașului. 

Un lucrător al ISU Cluj a fost rănit uşor, joi, după ce o cutie suspectă aflată lângă maşina sa a explodat. "Este vorba despre un coleg de-al nostru care ieşea din tura de serviciu de dimineaţă. În parcarea de lângă unitatea de serviciu, lângă portiera maşinii lui personale se afla o cutie mică. În momentul în care a atins-o, cutia a detonat. Colegul nostru a fost rănit uşor", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş. Procurorii au stabilit că a fost vorba de un dispozitiv artizanal şi au deschis un dosar pentru tentativă de omor.  

Vezi aici imaginile cu presupusul atentator:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel