BOMBĂ în Turneul Campioanelor de la Singapore. Cine sunt adversarele Simonei Halep

Serena Williams, numărul doi mondial, a anunțat că nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore (23-30 octombrie), competiție care reunește cele mai bune opt jucătoare ale sezonului 2016.  Britanica Johanna Konta ar putea lua locul Serenei Williams. Simona Halep, devine a treia favorită a turneului.

"A fost un sezon dificil pentru mine, din cauza accidentării la umăr, iar medicul meu a insistat asupra faptului că trebuie să rămân acasă pentru a mă trata", a precizat Williams într-un mesaj video postat pe site-ul WTA.

"Obiectivul meu va fi acela de a reveni la Singapore în sezonul viitor", a adăugat jucătoarea din Statele Unite.

Serena Williams, care a împlinit 35 de ani la sfârșitul lunii trecute, nu a mai avut nicio apariție în circuitul WTA de la înfrângerea suferită în semifinalele US Open, în fața cehoaicei Karolina Pliskova.

Americanca s-a accidentat la un umăr în cursul lunii iulie, iar această leziune a făcut-o să rateze turneele de la Montreal și Cincinnati, perturbându-i apoi evoluția la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde a pierdut titlurile olimpice la simplu și la dublu.

[citeste si]

La fel ca în 2015, când s-a confruntat cu o accidentare la genunchi, Serena Williams a fost obligată să renunțe la ultima parte a sezonului, desfășurată în Asia. Ea a pierdut, în timpul Openului SUA, poziția de lider al clasamentului WTA, pe care a ocupat-o timp de 186 de săptămâni consecutive, în favoarea germancei Angelique Kerber.

În 2016, Williams a disputat doar 8 turnee și a câștigat 2 trofee, unul la Roma, iar celălalt la Wimbledon, unde și-a trecut în palmares al 22-lea titlu de Mare Șlem din cariera sa. Ea a disputat, de asemenea, și a pierdut finalele Openului Australiei și turneului de la Roland Garros.

WTA a anunțat, totodată, că americanca Madison Keys și slovaca Dominika Cibulkova au obținut biletele pentru Turneul Campioanelor de la Singapore. Ele se alătură germancei Angelique Kerber, româncei Simona Halep, polonezei Agnieszka Radwanska, cehoaicei Karolina Pliskova și spaniolei Garbine Muguruza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel