Boloni: Steaua trebuie retrogradată, iar noi, steliștii, ne vom bucura

boloni steaua dece
boloni steaua dece

Fost jucător al Stelei și fost selecționer, Ladislau Boloni susține că Steaua trebuie să plătească dacă a fost comisă o de ilegalitate în urma cazului ”Valiza”, iar fanii n-ar trebui să deplângă o astfel de situație pentru că, deși abătuți, ”e mai important să fim curați”.

”Eu n-aş fi şocat dacă Steaua ar fi exclusă din Europa. Dacă s-a făcut ceva ilegal în numele cuiva, trebuie să plătească! Se face dreptate! Eu aşa cred! În sinea noastră, a steliştilor, trebuie să ne bucurăm! Lucrurile devin clare. Şi un răspuns negativ e un răspuns. Vom fi abătuţi, mai dârji, dar e mai important să fim curaţi. Se poate întîmpla foarte uşor ca Steaua să fie retrogradată în Liga a II-a. La cum stau lucrurile, aşa trebuie să fie. Echipa o să-şi revină cu mai mult spirit”, a declarat Boloni la sport.ro, citat de cotidianul Adevărul.

 Ladislau Bolini a revenit în România după un sezon petrecut în Qatar, la Al-Khor. Săptămâna trecută tehnicianul în vârstă de 60 de ani și-a anunțat intenția de a-l înlocui pe Mircea Sandu la șefia Federației Române de Fotbal.

Loți Boloni a fost mijlocaș al Stelei în cea mai glorioasă perioadă a echipei din Ghencea, 1986.

Eu n-aş fi şocat dacă Steaua ar fi exclusă din Europa. Dacă s-a făcut ceva ilegal în numele cuiva, trebuie să plătească! Se face dreptate! Eu aşa cred! În sinea noastră, a steliştilor, trebuie să ne bucurăm! Lucrurile devin clare. Şi un răspuns negativ e un răspuns. Vom fi abătuţi, mai dârji, dar e mai important să fim curaţi. Se poate întîmpla foarte uşor ca Steaua să fie retrogradată în Liga a II-a. La cum stau lucrurile, aşa trebuie să fie. Echipa o să-şi revină cu mai mult spirit Citeste mai mult: adev.ro/mnzfog

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel