Bölöni, pe lista lui Mircea Sandu pentru a conduce Naţionala

Mircea Sandu se pare că s-a orientat către  Laszlo Bölöni (58 de ani) pentru conducerea Naţionalei, după ce Olăroiu la luat drumul Emiratelor, la Al-Ain.

În momentul de faţă, Bölöni tocmai a încheiat contractul cu Lens, după ce aceasta a retrogradat în liga secundă, iar la conducerea echipei a fost numit un nou antrenor.

Laszlo Bölöni ar fi numit pentru a doua oară selecţioner. El a condus prima reprezentativă în 2000-2001 timp de 13 meciuri, timp în care a obţinut opt victorii, două egaluri şi trei înfrângeri. Numele lui Bölöni a mai fost vehiculat la echipa naţională, în 2009, când era condusă de Piţurcă.

Deocamdată, toată lumea aşteaptă meciul cu Bosnia de vineri, 3 iunie, de la orele 21.00 de pe Giuleşti. În cazul unui eşec, soarta lui Răzvan Lucescu este pecetuită, iar turneul programat în Americas de Sud va fi condus de noul antrenor.

Meciul decisiv  cu Bosnia, va fi condus de către o brigadă de arbitri din Suedia, cu Jonas Eriksson la centru. Arbitrul de 37 de ani va fi ajutat de Stefan Wittberg şi Daniel Warnmark, iar Markus Strombergsson va fi arbitrul de rezervă. Christian Schmoelzer (Austria) a fost desemnat delegatul meciului, în timp ce italianul Giovanni Stevanato va fi observator.

Până acum, centralul suedez a mai arbitrat de trei ori echipe din România. Eriksson s-a aflat la centru la debutul selecţionerului Răzvan Lucescu pe banca naţionalei, în victoria tricolorilor cu 1-0 în Lituania, iar în sezonul recent încheiat a condus meciurile Roma-CFR Cluj 2-1 (Liga Campionilor) şi Steaua-Grasshopper 1-0 (Europa League).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel