Bolnavii de cancer, fără citostatice. Ioana Constantin (PMP): Asta ar trebui să fie preocuparea, nu răfuiala politică

Foto Facebook Ioana Constantin
Foto Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin (PMP) a atras atenția, după ce s-a aflat că bolnavii de cancer au rămas de 10 zile fără citostatice, asupra faptului că „asta ar trebui să fie procuparea”, „nu răfuiala politică și neacceptarea propriei incompetențe din partea unor miniștri”.

Printr-o postare pe Facebook, Ioana Constantin (PMP) a transmis că „știrea dureroasă a zilei în sănătate este că avem la Institutul Oncologic o criză în aprovizionarea cu citostatice uzuale. Și pentru că Institutul Oncologic a preluat pacienții centrelor care nu au mai funcționat din cauza pandemiei.” 

Ioana Constantin (PMP) a subliniat, în contextul crizei din Guvern, că „asta ar trebui să fie preocuparea”, „nu răfuiala politică și neacceptarea propriei incompetențe din partea unor “miniștri”.

De asemenea, Ioana Constantin a amintit că „spunem de un an, unii dintre noi, că această criză sanitară afectează mai puternic decât credem pacienții care au alte afecțiuni și nu pot avea acces de calitate la servicii medicale, la tratamente.”

„Iar personalul medical se confruntă zi de zi cu aceste problemele.”, a precizat ea.

În încheiere, Ioana Constantin i-a transmis noului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, că situația expusă anterior „să fie o prioritate”, subliniind că „pentru colegul dvs. (n.red. Vlad Voiculescu) n-a fost.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel