Boldea, atac la Toader: el este în spatele acuzaţiilor care mi se aduc

boldea
boldea

Deputatul Mihail Boldea este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals de procurorii DIICOT într-o afacere cu imobile şi terenuri. El susţine că este nevinovat şi toate aceste acuzaţii i se trag de la Mircea Toader, pe care îl acuză că îşi foloseşte influenţa din Galaţi pentru o răzbunare personală. Parlamentarul, fost membru PDL, făcea parte dintr-un grup infracţional organizat, compus din 22 de persoane, consideră procurorii DIICOT.

"Toader Mircea Nicu este cel care conduce Galaţiul şi el ar putea fi în spatele a ce mi se întâmplă mie. Motivele pentru care ar facea asta sunt pentru că eu am plecat din partid, aş putea să lovesc foarte puternic în campania PDL la locale. Dar n-am nici o problemă, mă lupt cu el până dovedesc adevărul. Susţin foarte ferm acest lucru şi dacă nu-i convine, să mă dea în judecată (Mircea Toader - n.r.), că are soţia avocat", a declarat Mihail Boldea, în ediţia de vineri a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Toader neagă toate acuzaţiile. "Aşa gândeşte domnul Boldea. N-am niciun fel de amestec în problemele lui judiciare (ale lui Mihail Boldea - n.r.). Probleme lui din partid i s-au datorat, el a candidat la biroul judeţean şi n-a reuşit să câştige o funcţie şi de acolo a început ruptura dintre noi", a spus Mircea Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel