EXCLUSIV  Bolcaș: Otrava servită de Timmermans. România trebuie sancționată pentru asta

Roxana Neagu / 02 oct 2018 / 15:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit despre poziția incredibilă a lui Frans Timmermans împotriva României. 

”Este absolut inadmisibil. Nici măcar împotriva unui stat inamic nu poți profera asemenea amenințări directe cum a proferat acest domn Timmermans, independent în ce poleială a îmbrăcat otrava ce ne-a servit-o.” a spus avocatul Lucian Bolcaș pentru DCNews

Acesta a adăugat că ”Trebuie găsită o țară care, atunci când într-adevăr se îndepărtează de la preceptele impuse de UE, să fie un model de sancțiune. România trebuie sancționată pentru asta. În al doilea rând, e o anume opoziție tacită a poporului la tot ce ni se servește nouă că ar fi linii moderne, concepții de gândire modernă, sociologie modernă. Noi avem respectul tradițional pentru valorile creștine, în primul rând și pentru tradițiile noastre. În aceste condiții, nu vrem să ne lepădăm de ele”. 

Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, a exprimat preocupare, luni seară, și în legătură cu reformarea legilor justiţiei în România şi a formulat semne de întrebare privind procedura care a condus la demiterea procurorului-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi. 

Vezi ce declarații a făcut: Timmermans, concluzii în Comisia LIBE. Răspuns pentru Macovei


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24