Bogdan Trif: Iohannis, vinovat de încercarea de înlăturare a lui Dragnea

Iohannis
Iohannis

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că şi-a folosit "uneltele" de la PNL Sibiu pentru a determina, miercuri, înlăturarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

"Planurile preşedintelui Iohannis, care sabotează absolut toate măsurile bine intenţionate ale unui guvern implicat în acţiuni serioase, au continuat, astăzi, şi în Parlamentul României. La ordinul lui Iohannis, Partidul Naţional Liberal a încercat încă o mascaradă disperată şi sortită eşecului de a decapita conducerea Camerei Deputaţilor", se arată într-un comunicat presă al PSD Sibiu.

Potrivit sursei citate, schimbarea conducerii Camerei Deputaţilor s-a încercat într-un moment important, în care mai mulţi deputaţi miniştri erau la Bruxelles reprezentând România la întâlnirile pentru procedurile de preluare a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

"Astfel de acţiuni care au ca scop decredibilizarea Guvernului se reflectă asupra imaginii României, şi nu a PSD. Asta ar trebui să priceapă domnul preşedinte. De ce şi-ar folosi Iohannis uneltele de la PNL, vârf de lance fiind locotenenţii de la Sibiu, pentru o acţiune sortită eşecului încă de la început, dacă nu pentru denigrarea României? (...) Deci, domnule Iohannis care a fost scopul acestei diversiuni dacă nu denigrarea românilor? Opriţi-vă acum, pentru că de la 1 ianuarie toţi ochii lumii vor fi aţintiţi asupra României şi nu ne mai permitem ca după fiecare declaraţie a dumneavoastră să spălăm ruşinea generată de un preşedinte instigator şi clica lui", a declarat preşedintele PSD Sibiu, în comunicatul menţionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel