Bogdan Trif despre moțiune: Dacă aveau dorința și putința nu ar fi împins-o săptămâna viitoare

Bogdan Trif. FOTO: Facebook / Ministerul Turismului
Bogdan Trif. FOTO: Facebook / Ministerul Turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, miercuri, la Sibiu, că dacă Opoziția ar fi vrut să cadă într-adevăr Guvernul nu ar fi tergiversat moțiunea și nu ar fi împins-o până săptămâna viitoare.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a spus, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, că nu crede că moțiunea împotriva Guvernului va trece. „Nu. Voiam să facem moțiunea cât mai repede, ei au tergiversat-o și au împins-o pe săptămâna viitoare. Dacă voiau într-adevăr să pice Guvernul și aveau și putința depuneau moțiunea mult mai repede și chiar dacă au depus-o ieri puteau să solicite votul în plen mai repede”, a declarat ministrul citat de Mediafax.

Întrebat dacă peste două săptămâni crede că va mai fi ministru, Bogdan Trif a spus că acest lucru nu este important. „Nu are nicio importanță, un ministru este vremelnic, important e să lăsam proiecte bune pentru țară”, a mai spus acesta. Bogdan Trif a participat la Sibiu la deschiderea Forumului Anual Consultativ al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel