EXCLUSIV  Bogdan Stanoevici: Mircea Diaconu, un șomer care pune în scenă o mare păcăleală


Bogdan Stanoevici, primul actor care s-a înscris  în cursa pentru alegerile prezidențiale din  2019, îl atacă dur pe Mircea Diaconu. ”Un șomer care pune în scenă o mare păcăleală”, spune Stanoevici despre contracandidatul său la prezidențiale.

Bogdan Stanoevici este convins că va obține semnăturile necesare pentru a-și depune candidatura la alegerile prezidențiale. Într-o declarație pentru DCNews, Stanoevici spune că mai așteaptă circa 50.000 de semnături, care vor sosi în acest week-end din țară, pentru a  depăși numărul cerut de Biroul Electoral Central. Întrebat cum se descurcă fără sprijinul logistic al unor partide, Stanoevici s-a dezlănțuit la adresa  lui Mircea Diaconu. Actorul l-a provocat pe fostul său coleg la o dezbatere, la DCNews. Sper să aibă curaj și să accepte această confruntare, a spus Bogdan Stanoevici. 

Cum ați reușit strângerea de semnături, fără sprijin logistic de partid?

”Nu am nevoie de niciun sprijin logistic. Merg la prezidențiale pentru oameni, pentru că ei mi-au cerut-o, nu fac dealuri, alianțe sau aranjamente.  Au fost voluntari care au vrut ei să se ducă prin orașe sau comune, am mers și eu în Brașov sau alte câteva locuri din țară, cu motocicleta, tot ce am cheltuit a fost din salariul meu. Dacă m-au ajutat unul sau altul, dintre cei care cred în mine, au făcut-o în sensul că mi-a dat unul un cort, cu titlu gratuit, unde am strâns semnături, altul mi-a tipărit câteva flyere. S-au implicat voluntari fiindcă mi-am lansat candiatura pentru oameni, pentru că au nevoie de acest demers, nu pentru mine. Eu am un job, nu sunt șomer, ca Mircea Diaconu, sau alții care trăiesc din politică”, a spus Bogdan Stanoevici.

Nu îl susțineți pe un coleg de breaslă?

”Mircea Diaconu nu mai e demult actor, a abandonat această meserie, e politician. S-a rupt de legătura cu oamenii. Candidatura lui e o mare păcăleală, o mare minciună. Să fim serioși: cum să fie independent, dacă e susținut de două partide, a întrebat Bogdan Stanoevici? S-a băgat pe principiul hai să încurcăm ițele, nu are proiect, nu are idei. Nu are nici slogan, măcar unul greșit ca Iohannis”.

De ce ar fi greșit sloganul președintelui Iohannis?

”Vrea să facă o Românie normală. Adică, spune că suntem anormali. Dacă e așa, el a fost timp de cinci ani cel mai anormal. Eu vă propun România, din nou acasă! Casă înseamnă iubire, simplitate, siguranță, liniște, dar și reguli, fiindcă orice casă are reguli de respectat”, a concluzionat Bogdan Stanoevici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel