Bogdan Lobonţ, la echipa naţională. Cosmin Contra: Eu mi-am dat acordul

Bogdan Lobonţ , foto: FRF
Bogdan Lobonţ , foto: FRF

Cosmin Contra a anunțat că Bogdan Lobonţ ar putea reveni în staff-ul echipei naționale. Fostul portar se va ocupa cu urmărirea stranierielor şi îi va prezenta raportul selecţionerului.

"Lobonţ vrea să revină la echipa naţională. Eu mi-am dat acordul, dar nu am nimic împotrivă să lucreze şi Universitatea Craiova, dacă îl va solicia nea Piţi. Am vorbit deja cu Lobby. A fost la Roma, l-am trimis să urmărească meciul dintre AS Roma şi Genoa. A fost să îl vadă pe Andrei Ionuţ Radu, a vorbit cu el. Nu ştiu dacă Lobonţ va sta pe bancă sau în tribună.

Va face ceea ce a făcut şi înainte. Cel mai probabil va sta în tribună, alături de analistul video, deoarece de sus se văd mult mai bine lucrurile“, a declarat Cosmin Contra, marți, la Telekomsport. Bogdan Lobonţ a mai lucrat cu selecţionerul Contra în perioada iunie – decembrie 2018, dar fostul portar a plecat din staff pentru a prelua banca tehnică a celor de la U Cluj. Lobonț a pierdut barajul de promovare în Liga 1 şi a fost îndepărtat de ardeleni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel