Bogdan Ionescu, ginerele lui Traian Băsescu, se vrea europarlamentar

eba
eba

Soțul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, și-a făcut strategia politică pentru următorii ani. Acesta se vrea europarlamentar, dar nu din partea PDL, partidul care a propulsat-o pe EBa în Parlamentul European.

Bogdan, proaspatul sot al Elenei Basescu, dorește să calce pe urmele proaspetei sale soții în cariera politică. Drept urmare, Syda intenţionează să candideze peste doi ani pentru un post de europarlamentar.

 Bogdan Ionescu şi-ar dori să candideze în 2014 la alegerile europarlamentare, însă nu din partea PDL, ci din partea Inițiativei Civice de Centru-Dreata,  formaţiune aliată cu PDL şi condusă de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, al cărui membru este, scrie libertatea.ro.

"Bogdan ar vrea să facă o carieră politică pe plan internaţional, mai bine spus, şi-ar dori să candideze pentru un post de europarlamentar, în 2014. Are studii temeinice făcute şi în străinătate, a lucrat cu diverse firme străine şi a fost un timp reprezentant economic la Paris, aşa că i se potriveşte o carieră în Parlamentul European", susţin apropiaţi ai acestuia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel