Bogdan Diaconu, reacție după ce coloana președintelui Iohannis a fost huiduită

Deputatul Bogdan Diaconu, fondator al Partidului România Unită, lansează un apel către români, după ce traficul în zona Casa Presei Libere a fost miercuri dimineață întrerupt pentru câteva minute pentru a trece coloana oficială a președintelui Klaus Iohannis, spre nemulțumirea celorlalți șoferi obligați să aștepte.

Președintele Klaus Iohannis a participat, miercuri dimineața, la deschiderea celei de-a XX-a ediții a Târgului Internațional INDAGRA, de la Romexpo. La Piața Presei, circulația a fost oprită pentru câteva minute pentru a trece coloana oficială a președintelui. În momentul în care coloana în care se afla Iohannis a intrat în intersecție, ceilalți șoferi au început să claxoneze și nu s-au oprit până circulația a fost reluată.

Ulterior acestui incident, deputatul Bogdan Diaconu propune pe pagina sa de Facebook ca un astfel de tip de protest să devină o regulă la trecerea tuturor coloanelor oficiale.

"Claxonați coloanele oficiale!

Coloana oficială a lui Iohannis a fost claxonată aseară în trafic în București în semn de protest față de felul în care oficialii blochează circulația ca să ajungă ei mai repede la destinație, uneori cu consecințe tragice, ca în cazul polițistului care a murit ca să ajungă Oprea mai repede la restaurant. 
Un gest spontan de protest pe care ar trebui să îl transformăm în regulă. Haideți să claxonăm toate coloanele oficiale acolo unde ne întâlnim cu ele ca să le arătăm nesimțiților de oficiali că ne-am săturat de privilegiile lor!", a scris, miercuri, Bogdan Diaconu pe pagina sa de socializare.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel