Bogdan Diaconu: Klaus Iohannis, președinte-fentator. Strategia dă roade

Bogdan Diaconu, fondatorul Partidului România Unită, scrie, pe pagina sa de Facebook, că președintele Klaus Iohannis este un "fentator". 

"Iohannis nu-și asumă nimic, nu dă socoteală de nimic și, în general, nu dă explicații, cel puțin nu românilor și presei române. O preferă pe cea occidentală căreia îi vorbește în concepte abstracte, adică o fentează. Dacă e musai să se adreseze și românilor, preferă presa cuminte de la Sibiu care pune întrebări frumoase", a scris Bogdan Diaconu. 

Politicianul subliniază că președintele Klaus Iohannis nu a dat încă "explicații pentru prezența lui Dan Mihalache la Cotroceni, dar Iohannis nu simte nevoie să dea vreuna. Ca să uităm de Mihalache, ni l-a adus pe Mihai Răzvan Ungureanu, o altă tânără speranță a politicii eșuată lamentabil și care poate fi orice, mai puțin schimbarea în numele căreia a câștigat Iohannis alegerile. Nicio explicație despre legea securității cibernetice, doar fenta executată de la distanță prin care PNL atacă legea la Curtea Constituțională, departe de implicarea noului președinte. Nimic despre respingerea legii votului prin corespondență cu votul aproape unanim al Parlamentului, cu PNL la pachet cu tot". 

Bogdan Diaconu se teme că strategia președintelui-fentator dă roade, pentru că atât timp cât Klaus Iohannis nu dă explicații, nici nu poate fi tras la răspundere. "În general, alții fac și desfac, așadar el nu este vinovat. Pe același principiu, nu doar că vom savura prezența valului de schimbare reprezentat de Mihalache și de MRU la Cotroceni, o ironie amară a lucrului bine făcut, dar vom avea, la un moment dat, și un Guvern nou, dar mai ales înnoitor, cu Blaga și cohorta de baroni foști PDL călare pe ministere și bani. Din nou, Iohannis va găsi o fentă prin care el nu va da explicații, așadar nici nu va avea vreo responsabilitate", a precizat politicianul. 

"Bănuiesc că nimeni nu a știut că lucrul bine făcut al lui Iohannis va fi fenta, executată perfect până la zăpăcirea publicului alegător", a conchis Bogdan Diaconu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel