Bogdan Diaconu domină topurile. Băsescu le învinge pe Udrea și Gorghiu

Deputatul Bogdan Diaconu ocupă primul loc în topul celor mai comentate postări de pe Facebook.

Conform unei analize publicate de Pagina de Media, următorul loc este ocupat de Traian Băsescu. Ultimele două poziții le ocupă Alina Gorghiu, respectiv Elena Udrea.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Bogdan Diaconu - 627 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Merkel i-a condiționat lui Cioloș intrarea României în Spațiul Schengen de acceptarea invaziei imigranților musulmani. Voi ce alegeți: intrarea în Schengen cu cotele de musulmani cu tot sau să respingem cotele obligatorii, iar Germania să ne pedepsească și să ne țină în afara Schengen?

2. Pagina oficiala Traian Basescu - 346 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Fratele meu, Mircea Băsescu, a primit în primă instanţă o pedeapsă grea, la 4 ani de închisoare cu executare. Cu siguranţă, nu voi comenta decizia instanţei. Sunt însă convins că, la Curtea de Apel, într-un complet de doi judecători, probele aflate la dosar vor putea fi analizate şi interpretate corect, dîndu-se şansa unei decizii în deplină concordanţă cu adevărul. 

[citeste si]

3. Pagina oficiala Alina Gorghiu – 311 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Astăzi mi-am propus să am o discuție onestă și realistă cu tinerii liberali, despre situația tinerilor din România și importanța educației pentru viitorul lor. Cifrele spun totul: un sfert din tinerii sub 25 de ani nici nu lucrează, nici nu studiază; 82% dintre tinerii din România consideră ca școala nu îi pregătește pentru piața muncii; 60% dintre tineri nu își permit o locuință; numai 1% dintre tineri decid să îşi deschidă o afacere pe cont propriu; o treime dintre tineri nu fac sport niciodată. Totul pornește de la educație, iar sistemul nostru educațional are mare nevoie să fie scuturat de praf: școala trebuie să-și recapete prestigiul, trebuie să ajute tinerii să se dezvolte sănătos, să-i pregătească să devină cetățeni responsabili și să le faciliteze drumul către un loc de muncă bine plătit. În câteva minute voi fi la Școala Politică de la Sinaia, organizată de Comisia de educație a TNL.

4. Pagina oficiala Elena Udrea - 261 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Probabil deloc intamplator, patru dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am cunoscut si sunt in viata mea, sunt Capricorn, nascute astazi. Caractere puternice, curaj, onoare, loialitate, prietenie...calitati cu atat mai importante acum, cand ne coplesesc lasitatea, tradarea, invidia, ipocrizia, lichelismul. Tot deloc intamplator, sunt femei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel