Bogdan Diaconu: Când am plecat din PSD am spus că Ponta va pierde

Victor Ponta
Victor Ponta

Bogdan Diaconu, fondatorul Partidului România Unită, a vorbit, în emisiunea "Ediția de seară", de la România TV, despre legea votului prin corespondență, dar și despre Victor Ponta în funcția de premier.

VEZI ȘI: Turcescu-Sorina Matei, REPLICI ȘOCANTE: "Omor. Interlop. DNA"

"Am văzut cum legea votului prin corespodență a fost respinsă PSD-PNL, dar PNL a votat împotriva votului prin corespondență. Eu am fost unul dintre cei șase care am votat pentru această lege. Inclusiv inițiatorii legii, cei de la PMP, Eugen Tomac și colegii, nu au votat pentru lege deoarece au chiulit", a zis Bogdan Diaconu la România TV.

Întrebat dacă Victor Ponta poate să fie premier, fondatorul PRU a mai spus: "Cât are majoritate, poate sa fie. Eu înțeleg acum dorința de a-l apăra pe dnul Iohannis. Am zis că există o perioadă de grație... Mihai Răzvan Ungureanu a fost premier al lui Băsescu și PDL. În 16 nov, după părerea mea, este că românii au votat pentru o schimbare, au votat un Klaus Iohannis care nu era legat de partide politice. Ce mutații s-au produs din 2 în 16 noiembrie? Eu cred că lucrurile se simțeau și în 2 noiembrie, n-a fost o mare surpriză în 16. Eu când am plecat din PSD și am făcut PRU, am spus că Ponta va pierde".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel