Bogdan Diaconu, atac la Klaus Iohannis: A depășit orice limită

Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, îl desființează pe președintele Klaus Iohannis pentru că a pasat responsabilitatea moscheii la Primăria Capitalei.

"Președintele Iohannis a pasat la Primăria Capitalei responsabilitatea moscheii pe care Turcia vrea să o construiască la București, dându-și astfel acordul tacit. Apariția unei mega moschei la București depășește însă cadrele administrative ale Capitalei, fiind o problemă de siguranță națională care cade în seama președinției! Președintele Iohannis nu are dreptul să facă înțelegeri cu Erdogan pentru moschee împotriva dorinței românilor, așa cum a făcut și cu primirea migranților. Este o dovadă de dispreț total față de istoria și de tradiția acestui popor, dar și față de voința românilor pe care nu îi întreabă nimeni dacă își doresc moschee sau migranți tocmai pentru că răspunsul este cunoscut, iar Cotroceniul nu vrea să îl audă. Să angajezi statul român pentru construcția unei mega moschei la București a doua zi după atentatele islamiste de la Bruxelles este o dovadă de inconștiență!", a declarat Bogdan Diaconu.

"Iohannis a depășit orice limită"

Deputatul a a continuat: "De această dată, puterea de la București nu mai privatizează resursele României, ci privatizează credința și sufletul națiunii române pentru niște înțelegeri obscure. Iohannis a depășit orice limită acceptând mega moscheea de la București și închinând România Turciei după ce sute de ani poporul român a plătit cu sânge păstrarea identității sale creștine în luptă cu Imperiul Otoman. Iohannis capitulează însă acum de bunăvoie în fața neo-otomanismului lui Erdogan!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel