Bogdan Cojocaru, liderul TSD: Ludovic Orban confundă postul de premier cu cel de împărat

Bogdan Cojocaru
Bogdan Cojocaru

Liderul TSD, Bogdan Cojocaru, susține că Ludovic Orban confundă postul de premier cu cel de împărat și că în loc să găsească soluții pentru economia grav afectată în această perioadă, liderul PNL a trecut la predicții fantasmagorice.

"Domnul Orban ne anunță că în cinci ani România va depăși PIB-ul mediu la nivel european, în timp ce veniturile noastre vor fi mai mari decât cele înregistrate de cetățenii Uniunii Europene. Ne-am bucura dacă am ajunge din urmă Europa atât de repede, dar tare ne temem că acest lucru este valabil doar pentru liberalii cocoțați în funcții în ultima perioadă. În mod sigur veniturile lor vor depăși media europeană, ale românilor sigur vor mai aștepta să crească", a afirmat deputatul Bogdan Cojocaru.

Liderul tinerilor social-democrați a precizat că nu trece o zi fără să apară informații despre noi cazuri ale unor membri PNL răsplătiți regește în diverse instituții publice, fără însă ca acești oameni să aibă și pregătirea necesară.

"Aceasta este preocuparea numărul unu în PNL. Tot felul de politruci sunt numiți în funcții, doar pentru că sunt membri de partid. N-au nici o competență pentru a ocupa posturile respective. Înainte să ajungă la Palatul Victoria, liderii liberali promiteau că numirile în instituții nu se vor face pe bază de pile și relații, dar foamea e mare, iar presiunile din interiorul partidului sunt uriașe. Una se spune în declarațiile oficiale, alta e realitatea. Orban a ajuns împăratul galben care veghează ca toți supușii lui de la curte să fie mulțumiți", a afirmat liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Cojocaru: "PNL profită de actuala conjunctură sanitară"

El consideră că PNL profită de actuala conjunctură sanitară și vrea prelungirea stării de alertă pentru a continua cu numirile controversate, dar și cu achizițiile suspecte.

"Nu putem accepta ca PNL să aibă grijă doar de oamenii săi și să-i proptească în funcții, în timp ce restul românilor să se chinuie de pe o zi pe alta. Nu au venit până acum cu nicio măsură concretă în sprijinul oamenilor, doar cu vorbe. Vor prelungirea stării de alertă  doar pentru a-și vedea de afacerile de partid și de oamenii de casă pe care să-i răsplătească din banii publici. Ori se apucă serios de treabă, ori guvernul va trebui să plece", a adăugat social-democratul Bogdan Cojocaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel