Bogdan Chirieac: Victor Ponta trebuie bătut cu pietre că a intervenit să salveze Lukoil

Declarația lui Traian Băsescu referitoare la o posibilă naționalizare a Lukoil a determinat un val de reacții. Analistul Bogdan Chirieac este de părere că aceste afirmații reprezintă o adevărată nebunie.  

"Problema cu Lukoil se pune într-un singur fel, și anume, premierul Victor Ponta trebuie să-și ceară scuze și să fie bătut cu pietre fiindcă a încercat să salveze niște locuri de muncă și un mare contribuabil la bugetul României", a declarat Bogdan Chirieac. 

"Domnul Ponta nu a luat un procuror să vină să-l pună pe coji de nucă, să-l bată cu nuiaua. Lăsați-i să lucreze, urmăriți-i penal, și la sfârșit vom vedea.

Citește și: VICTOR PONTA - TRAIAN BĂSESCU. Atac fără precedent al premierului la președinte: "Incapabil să exercite o funcție atât de importantă"

Acum este o întreagă nebunie că Ponta a intervenit în Justiție ca să ce? Să salveze o companie, pentru că ne place, nu ne place, Lukoil este o companie românească cu capital rusesc sau cum OMV Petrom este o companie românească cu capital austriac.

Asta este o nebunie. A spus pur și simplu:nu închideți toată afacerea, nu omorâți vaca de muls. Bună, rea, plătește o sută de milioane de dolari pe lună. E o demență, pur și simplu", a declarat Bogdan Chirieac, referindu-se la declarațiile președintelui Traian Băsescu de joi.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel