Bogdan Chirieac: Va fi cea mai mare surpriză a alegerilor viitoare

Bogdan Chirieac a vorbit despre alegerile parlamentare din decembrie dar și despre implicarea controversatului om de afaceri George Soros. În viziunea analistului politic, PRU va fi marea surpriză a parlamentarelor.

Analistul politic a făcut referire și implicarea omului de afaceri George Soros în campania alegerilor parlamentare din România, alegeri ce vor avea loc pe 11 decembrie. 

”George Soros acum, în lipsa unor lideri puternici, în lipsa unor lideri care să apară foarte des la televiziune, subiectul campaniei în România devine George Soros. Nu se putea ca Nicușor Dan să facă o eroare tactică mai mare decât aceasta. Soros este prezent în România, în conștiința românilor și va fi tot mai pregnant în următoarele săptămâni prin intermediul Guvernului Cioloș. PNL și USR l-au ales pe Cioloș pe drapel, Soros a devenit personaj negativ în România”, a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Potrivit acestuia, implicarea omului de afaceri american în campania electorală, va fi speculată cu succes de către partidele naționaliste.

”Soros mai are un dezavantaj. A pierdut alegerile din SUA. Pe lângă faptul că este personaj negativ, prezentat ca atare, dar este și un pierzător. Acest lucru nu îl ajută deloc pe domnul Soros.

În schimb, partea naționalistă din România se ridică foarte tare. Cred că Partidul România Unită va oferi cea mai importantă surpriză a alegerilor viitoare. Surpriza nu va fi USR ci PRU”, a conchis Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel