Bogdan Chirieac spune care este cea mai mare problemă a liderilor PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că cea mai mare problemă a liderilor PSD de astăzi, care se va răsfrânge asupra întregii Românii, este lipsa de încredere.

Lipsa de dialog între liderul PSD, Liviu Dragnea, și fostul premier Victor Ponta a fost una dintre temele dezbătute, luni, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, moment în care analistul politic Bogdan Chirieac a lansat un avertisment.  

"Cea mai mare problemă a liderilor PSD de astăzi, care se va răsfrânge asupra tuturor, este lipsa de încredere între Liviu Dragnea și Victor Ponta. Aceasta riscă să creeze un partid satelit care ar fi foarte bine să intre în Parlament sau nu va intra în Parlament, ceea ce este foarte probabil, dar va izbuti să ia 2-3 procente care ar putea fi determinante pentru cei care vor să formeze viitoarea coaliție.

Chestiuni fundamentale nu sunt tranșate. Cum îi intrebi pe acești lideri PSD despre ce se întâmplă în România îți vor vorbi despre abuzurile Justiției.  Niciunul nu spune ce are de gând să facă pentru a opri aceste abuzuri. Nouă ni se pare că abuzurile Justiției sunt problema fundamentală a societății românești. E fals. Problema fundamentală este greva din Sănătate, va fi greva din învățământ, va fi dispariția capitalului românesc, problema transportatorilor.

Ambiția lui Victor Ponta de a candida la președinție ne-a pus pe toți într-o situație cumplită în 2014 și se pare că ambiția lui din acest moment va pune din nou sub semnul întrebării ce se va petrece în țara noastră în viitorii câțiva ani", a comentat Bogdan Chirieac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel