Bogdan Chirieac, reacție după ce Mircea Băsescu a fost condamnat

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut un comentariu după ce Mircea Băsescu a fost condamnat la închisoare cu executare.

"Din punct de vedere istoric, dacă mai era nevoie de o confirmare a epocii Băsescu, o epocă neagră în istoria României, iată că s-a mai adăugat o dovadă. În opinia mea, nu mai era nevoie de această dovadă fiindcă ce s-a întâmplat în România în epoca Băsescu este la îndemâna oricui. De ce s-a întâmplat așa vor analiza istoricii, dar în orice caz, este o perioadă pe care nu ar trebui să o mai trăim.

A fost o perioadă de imens regres pentru România. Această condamnare - mică sau mare cum este ea - vine să aducă un argument în plus că a fost o epocă îngrozitoare pentru români din toate punctele de vedere. Aveți senzația că s-a făcut dreptate cu această condamnare? Eu nu am această impresie, sub nicio formă, mai ales că fostul președinte Traian Băsescu a zis că fratele său este nevinovat", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

"Eu nu am senzația că s-a făcut dreptate, mai degrabă s-a luat o decizie politică și în acest caz", a adăugat analistul politic.

"Nu înțeleg de ce denunțătorii au primit pedepse mult mai mari decât domnul Mircea Băsescu. Doar pentru că sunt romi, mă întreb? Este o mostră de discriminare pe care o dă justiția din România? Eu sper din tot sufletul să nu fie așa", a mai zis Bogdan Chiriac.

Judecătorii Curții de Apel Constanța au decis, joi, printr-o sentință definitivă, ca Mircea Băsescu, condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, cauză în care sunt implicați membri ai familiei lui Bercea Mondial, să își ispășească pedeapsa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel