Bogdan Chirieac: Paradoxul PMP. Întrebare-cheie despre Traian Băsescu și Elena Udrea

boc basescu udrea
boc basescu udrea

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, marți, la Antena 3, despre afirmațiile făcute de către politiciana Elena Udrea. El a precizat că nu se mai așteaptă la lucruri spectaculoase, argumentând că până acum au fost doar afirmații, fără probe. 

"Domnul Băsescu nu știa de chestiunile astea? Dânsul n-a recunoscut nimic, că putea s-o spună foarte clar", a subliniat Bogdan Chirieac. 

După ce moderatoarea emisiunii a atras atenția că "un fost președinte responsabil putea să spună că 'dom'ne, femeia asta inventează', pentru că femeia asta spune că principalul serviciu secret dintr-o țară NATO este condus de un domn care are niște interese oculte", analistul politic a precizat că "acum s-a schimbat directorul serviciului secret, a fost votat domnul Eduard Hellvig de 97%, ceea ce înseamnă o imensă așteptare din partea Parlamentului, din partea societății. În ceea ce-l privește pe domnul Eduard Hellvig e o responsabilitate foarte mare. Deci dacă sunt lucruri de aflat le vom afla, dar eu nu mă aștept la lucruri spectaculoase". 

Moderatoarea emisiunii a precizat că atunci când a început Elena Udrea să aibă probleme cu justiția, a apărut Traian Băsescu la PMP. Bogdan Chirieac a explicat: "Cine s-ar duce lângă domnul Traian Băsescu în acest moment decât niște lunatici? (s-ar înscris 14.000 de oameni în 30 de zile- precizarea prezentatoarei) Senzațional. Partidul acesta când era condus de către doamna Udrea, că ăsta-i un paradox, oamenii s-au dus acolo nu datorită doamnei Udrea, ci datorită domnului Băsescu, că, de fapt, domnul Băsescu își proiectase umbra malefică asupra acestui partid. În acest moment, cei care se duc acolo, culmea, se duc pentru Elena Udrea și prestația doamnei Udrea, nu pentru domnul Băsescu. La domnul Băsescu la ce să ne ducem, pentru felul cum a abandonat-o pe doamna Udrea? De aia se duc oamenii acolo? Ați vrea să fiți apărată de cineva cum o apără domnul Băsescu pe doamna Udrea? Ce apărare e asta a domnului Băsescu?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel