Bogdan Chirieac: Nu au minte. E "lebăda neagră" pentru PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a realizat joi o analiză dură a votului senatorilor împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea  în cazul lui Gigină. Votul în cazul Oprea a fost o capcană și va fi decontat de către PSD, care nu a fost capabil să prevadă riscul pentru alegerile parlamentare, consideră Chirieac. 

"Votul din Senat a fost unul nefericit și va fi decontat de PSD. A fost o capcană în care au căzut. Nu știu dacă se transformă cazul Gabriel Oprea, acum, într-un nou caz "Colectiv". Sunt alte circumstanțe, dar în planul imaginii cazul are absolut toate ingredientele... O tragedie- moartea neașteptată a unui băiat tânăr, un demnitar- demnitarii nu sunt iubiți. În plus, dl Gabriel Oprea nu știe să comunice, ba chiar putem spune că este un anticomunicator”, a explicat Chirieac contextul în care se desfășoară protestele din această seară .

Citește și: Dragnea lămurește lucrurile despre Oprea: Să fie clar


Rezulta că pe tânărul polițist l-a ucis PSD

De la Gabriel Oprea, imaginea negativă se transferă PSD-ului, cu care aceasta a avut relații de colaborare, mai ales în mandatul lui Ponta. Focalizarea nemulțumirii populare pe social-democrații conduși de Liviu Dragnea, din cauza asocierii cu Gabriel Oprea, a fost sesizată de conducerea PSD, arată Bogdan Chirieac. ”Nu întâmplător Liviu Dragnea a ieșit aseară și a zis: «Nu pe listă, nu sunt de acord cu votul din Senat, dacă eram senator votam în favoarea ridicării imunității». Acest mesaj s-a impus, altminteri rezulta că pe tânărul polițist l-a omorât PSD ", a declarat Bogdan Chirieac la Realitatea TV.

Întrebat de ce nu a fost în stare PSD să facă o analiză similară înainte de vot, analistul politic a precizat: "Nu au minte. Se întâmplă, le scapă. Sociologii numesc un asemenea eveniment lebăda neagră. PSD nu și-a dat seama de pericol, nu a evaluat situația. Totuși, salutăm faptul că și-au dat seama de pericol după vot", a conchis Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel