Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis se bucură. Cum poți să spui așa ceva?

Președintele Klaus Iohannis a transmis că nu merge în SUA, la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump. El minimizează și prezența lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, susținând că ”nu reprezintă oficial statul român”.

”Cum poți să spui așa ceva? Klaus Iohannis se bucură că România, pe lângă ambasadorul acreditat la Washington, are posibilitatea să mai trimită doi înalți reprezentanți români, locul 3 și locul 4 la ceremonia de inaugurare? Nu asta dorim? Un parteneriat strategic ridicat la un alt nivel, la nivelul superior. Cum poți să spui că te duci degeaba la Washington sau pe persoană fizic?” a opinat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3. 

El a adăugat că în momentul în care ai o anumită funcție în stat nu te mai reprezinți numai pe tine, ci statul. ”Faptul că Dragnea și Grindeanu sunt acolo e un lucru extraordinar în opinia mea, e o bucurie pentru România” a subliniat Bogdan Chirieac. 

Analistul politic a precizat că nu crede că nu merge niciun președinte din nicio țară la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump și, răspunzând unei întrebări, a precizat: ”sigur că poți fi invitat în regim privat”. 

Cât despre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, analistul politic a subliniat că cei doi vor avea întâlniri extrem de importante cu generalul Michael Thomas "Mike" Flynn și cu vicepreședintele Pence. ”Sunt chestiuni esențiale” a precizat Bogdan Chirieac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel